Professioneel

Wat leuk dat je mijn website gevonden hebt. Ik ben benieuwd of ik iets kan toevoegen aan jouw eigen expertise of die van jouw organisatie.
Als orthopedagoog heb ik ruime ervaring in het begeleiden van kinderen en hun gezin. De onderleggers voor mijn manier van werken zijn terug te vinden in verschillende methodische programma’s die allemaal met elkaar gemeen hebben dat je als ouder en/of professional in verbinding blijft de ander. En dat je steeds blijft kijken naar de intentie achter het gedrag. Dit doe ik door te werken vanuit de principes van verbindend en responsief ouderschap, trauma- en hechtingssensitief werken en systeemtherapie. Om iets te kunnen veranderen binnen een systeem is het belangrijk dat er allereerst verbinding is tussen de betrokken partijen. Van daaruit oefent men in het krijgen van vertrouwen in zichzelf (en het gezin), luisteren, leren aansluiten en communiceren vanuit respect en autonomie. 
 
Het aanbod voor professionals kan zijn gericht op interim gedragswetenschapper taken, trainingen over een bepaald thema, werkbegeleiding en begeleide intervisie, individuele coaching op de werkvloer en teambegeleiding binnen bijvoorbeeld je organisatie. De inzet kunnen we naar eigen wens en behoefte invullen.
 
Je kunt bij Mir’s World terecht voor training en ontwikkeling bij thema’s als:
– systemisch werken
– opvoeding en gedrag
– hechtings- en gezinspatronen
– complexe scheiding en intieme terreur
– mindset & zelfbeeld
– heftige life-events (huiselijk geweld, kindermishandeling, scheiding en rouw)
 
Ben je benieuwd wat ik voor jou als professional kan betekenen, neem dan gerust vrijblijvend contact met mij op.

Wat professionals over mij zeggen: