Professioneel

Wat leuk dat je mijn website gevonden hebt. Ik ben benieuwd of ik iets kan toevoegen aan jouw eigen expertise of die van jouw organisatie.
Als orthopedagoog heb ik ruime ervaring in het begeleiden van kinderen en hun gezin. De onderleggers voor mijn manier van werken zijn terug te vinden in verschillende methodische programma’s die allemaal met elkaar gemeen hebben dat je als ouder en professional in verbinding blijft met het kind. En dat je steeds blijft kijken naar de intentie achter het gedrag. Dit doe ik door te werken vanuit de principes van verbindend en responsief ouderschap en traumasensitief werken. Om iets te kunnen veranderen binnen een systeem is het belangrijk dat er allereerst verbinding is tussen de betrokken partijen. Van daaruit oefent men in het krijgen van vertrouwen in zichzelf en het kind, luisteren, leren aansluiten en communiceren vanuit respect en autonomie. Hierbij neem ik bij het toepassen van interventies het hele gezinssysteem in ogenschouw.
 
Het aanbod voor professionals kan zijn gericht op interim gedragswetenschapper taken, trainingen over een bepaald thema, individuele coaching op de werkvloer of teambegeleiding op bijvoorbeeld school of het kinderdagverblijf. De inzet kunnen we naar eigen wens en behoefte invullen.
 
Je kunt bij Mir’s World terecht voor ondersteuning bij thema’s als:
– opvoeding en gedrag
– gezinspatronen
– hechting
– omgaan met emoties
– mindset & zelfbeeld
– sociale vaardigheden
– seksualiteit
– heftige life-events (huiselijk geweld, kindermishandeling, scheiding en rouw)
 
Ben je benieuwd wat ik voor jou als professional kan betekenen, neem dan gerust vrijblijvend contact met mij op.

Wat professionals over mij zeggen: