Aanbod

Wanneer jij je bij mij aanmeldt met een vraag, hebben we eerst een kennismakingsgesprek. Dit (telefonische) gesprek duurt ongeveer 30 minuten en is kosteloos. We bespreken op dat moment of je vraag past bij mijn aanbod en of je je kunt vinden in mijn werkwijze. 

Het eerste gesprek dat we daarna samen voeren is een intakegesprek. Hierin maak ik kennis met jou/jullie, brengen we jullie verhaal in kaart en bespreken we jullie veranderwensen en hulpvragen. Ook bepalen we daar het vervolg van het traject. 

Daarna bespreken we welke aanpak het beste past bij jou of jouw gezin en hoe ik jullie hierbij mag ondersteunen. Mijn inzet zal altijd bestaan uit het geven van praktische en handelingsgerichte adviezen. Vaak is er maar een klein duwtje in de juiste richting nodig en kunnen jullie op eigen (veer)kracht weer vooruit.

Mir’s World werkt onafhankelijk van de gemeentes en/of zorgverzekeringen en heeft met hen dan ook geen vaste contracten afgesloten. Je kunt mij op eigen initiatief benaderen, er is hiervoor géén verwijzing nodig.  Het voordeel hiervan is dat je zelf je traject vormgeeft en de inzet mee kunt afstemmen. Wel zijn er soms mogelijkheden om een behandeling vergoed te krijgen.

Nieuwsgierig naar wat ik voor jou kan betekenen? Kijk dan hier:

 

Heb je een professionele vraag? Kijk dan hier voor het aanbod:

 

Of neem contact op via het Contactformulier.